La festa d'Aigües!

Aigües de Barcelona

En col·laboració amb l'artista Jorge Ochagavia
@ochagaviajorge

#welovewater

WeloveWater és un moviment llançat per Citycise i recolzat per Aigües de Barcelona que, a través de l'art, vol conscienciar sobre deixar de fer servir el WC com una paperera. El problema del medi ambient, dels nostres mars, comença en nosaltres mateixos, amb les accions que realitzem. Com llençar tovalloletes i altres elements no biodegradables al WC.

Llençar residus no biodegradables al WC té un impacte directe al medi ambient.
Per conscienciar sobre aquest problema, ens hem proposat pintar les tapes del clavegueram i convertir-les en animals marins per enviar el missatge que la claveguera és una sortida al mar.

El WC no és una paperera

Hem convertit el WC en una paperera per comoditat o desconeixement. Tirem des de compreses, tampons, bastonets de cotó o burilles de cigarrets fins a restes d'aliments sòlids, pastosos i líquids, joguines, productes de neteja...

Aquests residus poden embussar desguassos, a més de dificultar la tasca de les depuradores i contaminar la nostra aigua.

Volem un mar net i sa!

Què podem fer?

Actua localment, impacta globalment!

La solució és molt senzilla: posar una paperera al bany on tirar els nostres residus no biodegradables, incloent les tovalloletes humides.

No volem acabar bussejant entre muntanyes de tovalloletes higièniques i tenir un mar ple de compostos desconeguts que alimenten les espècies marines.

Contribueix a fer un planeta més sostenible!

Passa't per la Festa d’Aigües!

Uneix-te a nosaltres pintant clavegueres de diferents ciutats. Al següent llistat pots veure les properes ciutats on trobar #welovewater:

Sant Boi de Llobregat
21 de maig de 2018 d'11 a 13.30 h
Parc de la Muntanyeta

Barcelona - Sant Martí
27 de maig de 2018 de 11 a 14 h
Plaça de la Palmera

Cornellà de Llobregat
3 de juny de 2018 d'11 a 13.30 h
Plaça Lluís Companys

Barcelona - El Carmel
9 de juny de 2018 de 11 a 13.30 h
Plaça de la Cosmos

Uneix-te al moviment!

A més, pots unir-te al moviment #WeloveWater convertint-te artista per un dia i ajudant-nos a difondre el missatge que la claveguera és una sortida al mar.

Pots descarregar-te aquí materials per a l'acció.

El WC no és una paperera.

1. Descarrega’t l’app ARTUP.
2. Agafa la plantilla d’animal marí que més t’agradi i pinta-la.
3. Amb l'app, escaneja qualsevol animal d'aquest cartell i després mira a través del mòbil com cobra vida a sobre del teu dibuix!
4. Fes una foto des de l'app i comparteix-la amb el hasthag #WeloveWater.